ZKOND – Digital Agency
Reklambyrå

Helsingborg

Grustagsgatan 1C
254 64 Helsingborg
info@zkond.se

TAXI VÄSTRA SKÅNE

WEBB

Taxi Västra Skåne är ett taxibolag som fokuserar på trygghet, säkerhet och smidighet. Genom att erbjuda flera betalningsalternativ får kunden själv välja vad som passar bäst. För Taxi Västra Skåne har vi skapat en hemsida med ett lättnavigerat och relevant innehåll. Vi har sett till att hemsidan matchar deras färger, deras värderingar och även sett till att det ska vara enkelt att ta kontakt och boka en taxi.

Taxi Västra Skåne har även ett väldigt flexibelt schema som ändrar sig från vecka till vecka. Vi ser till att matcha deras flexibilitet genom att ändra scheman och tabeller så fort det behövs. Vi tycker det är viktigt att bibehålla en nära kontakt med våra kunder eftersom vi vill ständigt rapportera analyser och resultat. Varje månad ser vi till att förbättra deras SEO (sökmotoroptimering), för att hela tiden avancera på Google. Desto mer man investerar i sökmotoroptimering, desto högre upp hamnar man på Google. Detta leder till mer trafik på hemsidan och större igenkänningsfaktor för Taxi Västra Skåne. Dessutom har dem väldigt trevliga förare som kör dig till din destination, tryggt och säkert.