0736637945 info@zkond.se
Google ads

GOOGLE ADS

Google Ads är ett smart verktyg för att effektivt annonsera genom sökordsannonser, display annonser och videoannonser samt mycket mer. När man optimerar sitt Google ads konto ser man till att investera rätt mängd för önskat resultat utan att det behöver kosta skjortan. Google ads hjälper företag att varumärkesbygga digitalt till dess målgrupp, därefter kan man se det specifika sökbeteendet och agera därefter till er fördel.

FÅ DIN VERKSAMHET ATT VÄXA MED GOOGLE ADS

Google ads är ett effektivt sätt för att få verksamheter att växa. Den viktigaste anledningen till varför dem flesta använder sig av google ads är för att hamna högst upp på google med företagets viktigaste sökord. Sökorden går sedan hand i hand med SEO (sökmotoroptimering) och kräver mycket jobb för en garanterad plats högt uppe på google. Vill man istället ha ett snabbt resultat kan man använda sig av google ads, det är det enda sättet att snabbt säkra en plats under ett relevant sökord på google.

Genom att använda sig av google ads kan man snabbt och enkelt fånga intresse eftersom människan i sin natur oftast inte scrollar längre ner än dem första 5-6 resultaten. Chansen är ännu mindre att folk klickar vidare till sida två på google.

ANNONSERA PÅ RÄTT SÄTT FÖR ÖKAD FÖRSÄLJNING OCH TRAFIK

Genom annonsering med google ads kan man även smidigt nå ut till sin målgrupp utan att dessa annonser ska kännas påtryckande.

Ett bra exempel kan vara när man söker efter “köpa skor på nätet”, har man då sökt på skor så är det här dessa annonser dyker upp eftersom dem är relaterade till sökorden som företaget har valt att använda.

Det betyder att annonserna inte kommer att dyka upp någon annanstans än när man har aktivt sökt på sökorden, detta upplever folk att det inte är lika påträngande som om irrelevanta annonser hade nått dig. Detta leder i sin tur till att du som företagare inte behöver betala för att en annons ska försöka nå så många som möjligt -utan man betalar per klick.

Google kallar det (PPC) och det innebär att man endast betalar för när folk klickar på annonsen, skulle folk sedan inte klicka på annonsen har man i slutändan inte betalat någonting. Skillnaden här är att man betalar utefter resultat och inte betalar en stor klumpsumma i försök till att få in mer trafik som i sin tur kanske inte leder någonvart.

BESTÄM SJÄLV MED GOOGLE ADS

Med google ads bestämmer man själv vad för typ av budget man vill sätta. Man avgör själv vad man är beredd och betala per klick (CPC) och sätter sitt egna tak för hur mycket pengar man vill lägga. Desto mer pengar man vill lägga på per klick desto högre upp kommer du på google med dina valda sökord.

Dock är det i jämförelse med dina konkurrenter, betalar man mer per klick i jämförelse med konkurrenterna har man en större chans att konkurrera bland platserna på google. Hur det sedan går för google ads kan man enkelt se eftersom google erbjuder och visar alla resultat och analyser.

Man kan enkelt följa sökbeteendet och se om det antingen går bra eller mindre bra. Statistiken visar inte enbart hur många som klickar och söker på de utvalda sökorden utan även var dessa människorna i genomsnitt finns. Var någonstans har dessa annonser funkat bäst och för vilka annonser och sökord har det gått bäst för.

Googles statistik visar nämligen exakt vilka sökord och annonser som sedan har lett till intresse eller en konvertering (hur många som har köpt efter att ha klickat på annonsen eller sökordet).

VI HJÄLPER ER ATT SYNAS MED HJÄLP AV GOOGLE ADS!

Med google ads har man alla verktyg man behöver för att växa oavsett om man är ett mindre företag eller ett större företag. För att först och främst komma igång behöver man ett konto hos google, ett google ads konto.

Om ni redan har ett google ads konto går det utmärkt att använda sig av det. Vi finns med från början till slut och förvaltar ett google ads konto. Här finns det ingen annan är företagaren själv som sätter gränser, vi hjälper er att synas under era förutsättningar för att hjälpa er verksamhet att växa.