ZKOND – Digital Agency

Helsingborg

Grustagsgatan 1C
254 64 Helsingborg
info@zkond.se

om zkond – digital agency

Varför vi utgör ett så bra team är för att vi följer vår värdegrund, planerar noggrant, är effektiva och vi tar varje chans att berömma varandra och fira. Det är enkelt att glömma bort att fira även dem minsta framgångarna, men otroligt viktigt för teamets hälsa och välmående. 

Vi lägger ner mycket tid på våra kunder, så att resultatet ska bli enligt överenskommelsen, eller till och med bättre. God kommunikation och beröm sker inte endast mellan oss här på ZKOND, utan även från oss till kunden. 

DÄRFÖR SKA DU VÄLJA ZKOND

Vi tycker att det är viktigt att bibehålla goda relationer med våra kunder. ZKOND är en lokal reklam-och webbyrå i Helsingborg, som värnar om långvariga och värdefulla relationer. I vårt arbete är vi noggranna, kreativa, öppna och ärliga.

Vårt arbete är helt transparent och vi likaså. Det är viktigt för oss att skapa en ärlig och värdefull relation, som leder till ett långvarigt samarbete. Vi tycker om att träffas, därför kommer mer än gärna ut till er arbetsplats för regelbundna eller spontana möten. Vi är även glada i fika och lunch!