0736637945 info@zkond.se

Om Zkond - Digital Agency

Om oss

En digitalbyrå i Helsingborg, som värnar om långvariga och värdefulla relationer.

ZKOND – Din Performance Marketing Partner i Helsingborg

Vårt uppdrag på Zkond är att hjälpa företag att växa och nå sina mål genom innovativ performance marketing på plattformar som TikTok Ads, Meta Ads och Google Ads. Vi är stolta över att vara din Performance Marketing Partner i Helsingborg och ser fram emot att arbeta tillsammans med dig för att skapa en ärlig, värdefull och långvarig relation som leder till framgång för ditt företag.

Vi tror på att vara lyhörda, proaktiva och engagerade i våra kunders framgång, vilket är varför vi alltid strävar efter att vara transparenta i vårt arbete. Genom en ärlig och öppen dialog med våra kunder delar vi alltid med oss av våra strategier, resultat och insikter för att säkerställa att våra kunder förstår och känner sig delaktiga i processen.

På Zkond strävar vi efter att vara den mest pålitliga och effektiva marknadsföringsbyrån inom performance marketing. Vår vision är att hjälpa företag i Helsingborg och runt om i världen att nå sina mål och maximera sin tillväxt genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som levererar mätbara resultat. Tillsammans med våra kunder vill vi skapa en framtid full av möjligheter och tillväxt genom innovativ performance marketing.

Våra kärnvärden – noggrannhet, kreativitet, öppenhet och ärlighet – genomsyrar allt vi gör. Vi tror att dessa värden är avgörande för att skapa långvariga och värdefulla relationer med våra kunder. Vi arbetar ständigt för att bibehålla dessa goda relationer genom att vara lyhörda, proaktiva och engagerade i våra kunders framgång.

Vårt team

Ditt företags framgång är vår passion – ZKOND, din marknadsföringsbyrå i Helsingborg.

Vårt företag har funnits på marknaden sedan 2018 och sedan dess har vi vuxit i raketfart.

Vårt team är en grupp av passionerade och kreativa människor som brinner för att hjälpa företag att nå sina marknadsföringsmål. Vi tror att effektiv marknadsföring är en viktig del av varje företags framgång, oavsett bransch eller storlek.

Vårt team består av erfarna marknadsförare, copywriters, designers, projektledare och analytiker. Vi är stolta över att ha en blandning av bakgrund och erfarenhet, vilket ger oss en unik synvinkel och möjlighet att erbjuda kreativa och innovativa lösningar åt våra kunder.

Sedan

2018

Välkommen till Zkond, digital byrå med fokus på performance i Helsingborg som är dedikerade till att hjälpa företag att nå sin fulla potential genom digital marknadsföring.

Vi lägger stor vikt vid att skapa en personlig och värdefull relation med våra kunder, vi är stolta över att ha en hög kundnöjdhet samt flera återkommande kunder.

Vi är experter inom digital marknadsföring och vi använder alltid de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att vi levererar en hög standard till våra kunder. Vi samarbetar även med skolor där vi lär ut dessa metoder och verktyg till framtidens yrkesverksamma.

Vi är övertygade om att ärlighet och öppenhet är viktigt för att bygga en god relation till våra kunder. Vi är transparenta i vårt arbete och vi är alltid öppna för all typ av kommunikation, både positiv och negativ. Detta tycker vi är extra viktigt så att vi kan fortsätta att utvecklas som ett team.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se