0736637945 info@zkond.se

Google Ads

Gör din marknadsföring effektivare med Google Ads.

Översikt

Google Ads fokuserar på datadriven annonsering

Med Google Ads är fokuset på data och statistik för att genomföra rätt åtgärder. Google Ads har själva många automatiserade system för att era annonser ska synas på rätt plats vid rätt tid. Eftersom fokuset ligger på datadriven annonsering så finns möjligheten att skapa en relevant och strukturerad annonser med inriktning mot er försäljning.

Vi kan oavsett er budget skapa struktur och lönsamhet i er annonsering. Vi hjälper er att öka försäljningen, hitta nya kunder, bygga varumärke tillsammans med en bra avkastning.

Vad är Google Ads?

Tidigare kallat Google AdWords är ett annonsverktyg som Google har utvecklat för att kunna servera sina annonsörer med smidigt gränssnitt och data. Här i Google Ads skapar man kampanjer, annonsgrupper och annonser som sedan visas mot de demografer man väljer. Det används för Googles samtliga kanaler såsom Sökannonser, Displayannonser och Youtube Annonsering. Google Ads har skapat sig ett bra rykte i marknadsförings världen som ett av de absolut främsta verktygen för annonsering i och med sin höga avkastning och effektivitet.

Google Ads är en datadriven annonsering, vilket betyder att optimeringar och beslut grundar sig i datan som Google har tillsammans med den data som ni får via Google Analytics. Detta gör att man slipper förlita sig på en magkänsla kring sin annonsering och kan skapa lönsamma annonser utefter de utvärderingar Google Ads ger.

Google ads har flera annonskanaler som används för olika mål.

Sökordsannonsering

Displayannonsering

Remarketing

Google Shopping

Youtube

Eller mejla oss: info@zkond.se

Hur det fungerar

Så här kommer du igång med Google Ads.

Nulägesanalys

Vilka är era kunder? Vilka är era konkurrenter? Hur ser era mål ut och vad vill ni uppnå med annonseringen?

Vi skapar en strategisk plan

Innan du startar en Google Ads-kampanj är det viktigt att göra en strategisk plan. Detta inkluderar att definiera dina mål, målgrupp, marknadssegment och budget. Du bör också undersöka dina konkurrenter och göra en sökordsanalys för att utveckla en effektiv annonseringsstrategi.

Vi skapar ett Google Ads-konto

Vi hjälper er att skapa och installera ert Google Ads-konto om ni inte redan har ett aktivt konto.

Vi skapar kampanjer och annonser

Vi använder oss av vår strategi som vi skapade och sätter upp effektiva kampanjer som arbetar mot era företagsmål. Vi optimerar och effektiviserar kontinuerligt samtliga kampanjer och annonser.

Google är den ledande sökmotorn i världen med över 90% av den globala sökmarknaden och hanterar mer än 3,5 miljarder sökningar per dag.

Google Ads använder nyckelordsbaserade kampanjer som gör det möjligt för företag att synas precis när potentiella kunder söker efter deras produkter eller tjänster.

Referenser

Detta säger våra kunder om oss.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se