0736637945 info@zkond.se

TikTok Ads

Hur fungerar annonsering på TikTok egentligen?

Tjänster

TikTok Ads – den nya generationens marknadsföring.

TikTok är en sociala medieplattform som förändrat landskapet för digital marknadsföring. Med sin användarvänliga och kreativa miljö har appen snabbt fångat uppmärksamhet från användare över hela världen, vilket gör den till en viktig arena för företag att synas på.

TikTok fungerar genom att erbjuda användare möjligheten att skapa korta videoklipp, vanligtvis upp till 60 sekunder långa, som kan innehålla musik, rörelse, text och effekter. Användarna kan enkelt dela sina videoklipp med sina följare och upptäcka nya innehåll via plattformens “För dig”-sida, som är en algoritmiskt genererad feed baserad på användarens intressen och beteende.

Inom den digitala marknadsföringen spelar TikTok en allt större roll på grund av dess snabbt växande användarbas och engagerande format.

 

Företag kan dra nytta av TikToks popularitet genom att:

  • Skapa eget innehåll: Företag kan skapa och dela engagerande videoklipp som visar upp produkter, tjänster eller varumärkets personlighet. Genom att använda populära trender, hashtags och musikspår kan företag öka sin synlighet och nå ut till en bredare publik.
  • Använda influencers: Samarbeten med TikTok-användare som har stor räckvidd och inflytande kan hjälpa företag att nå sina målgrupper på ett autentiskt och effektivt sätt. Genom att arbeta med influencers som är relevanta för företagets nisch kan man skapa trovärdigt och engagerande innehåll.
  • TikTok-annonser: Plattformen erbjuder olika annonseringsformat som kan hjälpa företag att nå sina målgrupper, såsom “In-Feed Ads”, “Branded Hashtag Challenges” och “Branded Effects”. Genom att använda dessa annonseringsverktyg kan företag öka sin synlighet och konverteringar.
  • Delta i trender och utmaningar: Företag kan dra nytta av populära trender och utmaningar på TikTok för att skapa virala videor och öka varumärkeskännedomen. Genom att hoppa på trender som är relevanta för deras målgrupp kan företag engagera sina kunder och skapa en koppling till deras varumärke.

TikTok har etablerat sig som en nyckelaktör inom digital marknadsföring genom att erbjuda företag en innovativ och engagerande plattform för att nå ut till sina målgrupper. Genom att anpassa sig till TikToks dynamiska och kreativa miljö kan företag öka sin synlighet, bygga varumärkeskännedom och skapa långsiktiga relationer med sina kunder.

Varför ska företag satsa på TikTok?

Svaret är ganska enkelt: Plattformen har redan uppnått en enorm popularitet, och precis som med Facebook och Instagram var det ungdomarna som började använda appen först, följt av de lite äldre. På TikTok blir det alltmer tydligt att användarnas åldersspann växer, och när er företags primära målgrupp väl anländer dit är det viktigt att vara välkänd och etablerad på plattformen som företag. Genom att aktivera ert företag på TikTok i detta stadium får ni möjlighet att vara med från början och skapa den framgången som era konkurrenter i framtiden kommer att kämpa för att få ta del av. De som är först ut med att agera sätter spelplanen för andra att följa. Vilken roll vill ni ha?

Detta ingår i tjänsten TikTok Ads

Strategi och planering

Kampanjoptimering

Analys och rapportering

Skapande av visuella tillgångar (UGC, videoinspelningar m.m)

Kundsupport

Eller mejla oss: info@zkond.se

Några projekt

Här ser ni några exempel på TikToks

Några projekt

Här ser ni några exempel på TikToks

Hur det fungerar

Så här kommer du igång med TikTok Ads.

Nulägesanalys

Vilka är era kunder? Vilka är era konkurrenter? Hur ser era mål ut och vad vill ni uppnå med annonseringen?

Vi skapar en strategisk plan

Innan du startar en TikTok Ads- kampanj är det viktigt att göra en annonseringsstrategi. Detta inkluderar att definiera dina mål, målgrupp, marknadssegment och budget. Du bör också göra en konkurrentanalys, lär dig av dina konkurrenters misstag och spara tid & pengar!

Vi skapar ett TikTok Ads- konto

Vi hjälper er att skapa och installera ert TikTok ads- konto om ni inte redan har ett aktivt konto.

Vi skapar kampanjer och annonser

Vi använder oss av vår strategi som vi skapade och sätter upp effektiva kampanjer som arbetar mot era företagsmål. Vi optimerar och effektiviserar kontinuerligt samtliga kampanjer och annonser.

Av TikToks miljontals användare kan 1 av 4 inte hittas på någon annan plattform.

Annonserna på TikTok kan snabbt få en stor räckvidd och viralt genomslag genom att använda plattformens populära utmaningar, trender och hashtags.

Referenser

Detta säger våra kunder om oss.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se