0736637945 info@zkond.se
Gregmoto.se

Gregmoto.se

Greg Moto AB erbjuder utvald mc-utrustning och mc-kläder i både textil och skinn för herr, dam och barn oavsett om du kör mest touring eller hellre satsar på offroad.

INDUSTRY
E-Commerce

LOCATION
Sweden

WEBSITE
https://www.gregmoto.se/

CATEGORIES
Google Ads / Meta Ads

Gregmoto.se – Ökning av inkomster med över 500% på tre månader

Gregmoto.se är en av de främsta leverantörerna av mc-kläder och utrustning för mc-åkare. Med över 3000 artiklar i nätbutiken och ett brett utbud av välkända varumärken som Rebelhorn och iXS, har Gregmoto.se länge strävat efter att erbjuda det absolut bästa inom mc-kläder och skyddsutrustning.

När Gregmoto.se vände sig till oss på vår digitala byrå för hjälp, insåg vi snabbt att deras Google Ads-kampanjer och Meta Ads inte fungerade så effektivt som de skulle kunna göra. Vår utmaning var att öka deras synlighet på nätet och generera mer trafik till deras webbplats, samtidigt som vi skulle öka deras försäljning.

Efter noggrann undersökning och analys av data, bestämde vi oss för att genomföra en helt ny strategi. Vi fokuserade på att producera annonser som var både relevant och tilltalande för deras målgrupp, samtidigt som vi optimerade annonserna för att öka konverteringarna.

Vi producerade annonser med hög kvalitet och med fokus på design och funktionalitet, vilket ökade intresset för Gregmoto.se och deras produkter. Vi såg också till att annonserna var optimerade för rätt sökord och kategorier för att nå rätt målgrupp.

Resultatet? Inom bara tre månader hade vi ökat Gregmoto.se:s inkomster med över 500%. Vår strategi för att producera relevant annonser med hög kvalitet och optimerade sökord hade visat sig vara en vinnande kombination. Vår samarbete med Gregmoto.se hade lett till att deras synlighet på nätet hade ökat och att fler människor hade börjat köpa deras produkter.

Vårt samarbete med Gregmoto.se har visat att en välplanerad och strategiskt genomförd digital marknadsföringskampanj kan leda till fantastiska resultat. Vi är stolta över att ha hjälpt Gregmoto.se att öka sin synlighet och framförallt sina försäljningsresultat med över 500% på så kort tid.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se