0736637945 info@zkond.se

Designa din digitala närvaro

Översikt

Skapa en imponerande online närvaro med våra anpassade webbdesign-tjänster

Vi vet att en väl utformad och användarvänlig webbplats är avgörande för att locka till sig nya kunder, öka försäljningen och bygga varumärkeslojalitet.

Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att skapa webbsidor som är anpassade efter deras varumärkesidentitet och specifika behov. Vi utformar webbsidor som inte bara ser fantastiska ut, utan också är responsiva, snabba och användarvänliga.

Vi tar hand om allt från webbdesign och utveckling till sökmotoroptimering och innehållsskapande för att säkerställa en sömlös och konsistent användarupplevelse på hela webbplatsen. Vi använder de senaste teknologierna och designprinciperna för att skapa webbplatser som sticker ut och engagerar besökare.

Vårt team består av erfarna och kreativa webbdesigners som är dedikerade att skapa webbdesign som inte bara ser snygga ut utan också fungerar perfekt. Vi är stolta över att ha hjälpt företag inom olika branscher att ta sin online närvaro till nästa nivå.

Varför är det viktigt med en användarvänlig webbplats?

Användarupplevelse, eller UX som det också kallas handlar om att skapa en positiv och effektiv användarupplevelse på en webbplats genom att ta hänsyn till användarens behov och preferenser. Detta inkluderar faktorer som sidhastighet, navigering, läsbarhet, design och innehåll.

Med det ökande antalet webbplatser på internet blir användarupplevelsen alltmer viktig för att skilja sig från konkurrenterna och attrahera och behålla användare. Dessutom tar Google nu hänsyn till användarupplevelsen som en faktor i sin rankingalgoritm, vilket betyder att en dålig användarupplevelse kan påverka din synlighet och sökmotoroptimering.

Detta ingår i tjänsten webbdesign

Responsiv design

Innehållsstrategi

Sökmotoroptimering (SEO)

Underhåll och support

Anpassad design

Eller mejla oss: info@zkond.se

Hur det fungerar

Så här går det till när vi jobbar med webbutveckling.

Mål och krav

Definiera målen med webbplatsen och vad den ska uppnå, samt vilka funktioner och krav som behöver uppfyllas. Gör en analys av din målgrupp, dina konkurrenter och marknadsplatsen.

Koncept och skiss

Skapa en grov design av webbplatsen med hjälp av skissverktyg. Detta ger en grundläggande struktur och layout. Skapa sedan en mer detaljerad design baserat på den grova skissen. Fokus bör ligga på användarupplevelsen och visuella element som färg, typsnitt och grafik. Samtidigt bör webbplatsen utvecklas tekniskt.

Testning och optimering

Testa webbplatsen för att säkerställa att den fungerar på alla enheter och i alla webbläsare. Använd resultatet av testerna för att optimera webbplatsen och förbättra användarupplevelsen.

Lansering och efterarbete

När webbplatsen är färdig för lansering gör vi en slutgiltig kontroll av webbplatsen och ser till att allt fungerar som det ska. Efter lanseringen övervakar vi webbplatsens prestanda och gör kontinuerliga förbättringar för att säkerställa att den fungerar effektivt.

Webbutveckling för framtidens visioner: Vi formar din digitala dröm

Med över 4,9 miljarder internetanvändare globalt är webben en huvudkanal för att nå och engagera kunder. En professionellt utvecklad webbplats hjälper till att förbättra synligheten och attrahera potentiella kunder.

Referenser

Detta säger våra kunder om oss.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se