0736637945 info@zkond.se
Lobomatic

Lobomatic.com

Lobomatic AB är en tillverkare och grossist som tillhandahåller verktyg för alla ändamål. Våra verktyg säljs av järn- och bygghandeln samt specialföretag inom ett flertal olika branscher.

INDUSTRY
Tillverkning

LOCATION
Sweden

WEBSITE
https://lobomatic.com/

CATEGORIES
Webb

Lobomatic – En modern hemsida för en högkvalitativ verktygstillverkare

Lobomatic AB är en framstående verktygstillverkare och grossist som har levererat högkvalitativa verktyg till återförsäljare i Sverige och norra Europa sedan 1982. Deras produkter är populära inom en mängd olika branscher och används av järn- och bygghandeln samt specialföretag. För Lobomatic är kärnvärdet alltid densamma – att leverera verktyg av högsta kvalitet och att ge en hög servicenivå till sina återförsäljare.

När Lobomatic vände sig till oss på vår digitala byrå, insåg vi snabbt att deras befintliga webbplats inte riktigt speglade deras högkvalitativa produkter. Vi var angelägna om att skapa en ny modern hemsida som skulle ge en bättre upplevelse för deras återförsäljare, men också skulle ge potentiella kunder möjlighet att utforska deras produkter.

Vårt fokus var att skapa en hemsida med ett smidigt flöde och sortering av deras många artiklar utan att skapa en e-commerce sida. Vi ville att hemsidan skulle vara användarvänlig, informativ och ge en känsla av professionalism som matchade deras varumärkesidentitet.

Vi började med att analysera deras befintliga webbplats och genomföra forskning för att förstå deras målgrupp. Därefter utvecklade vi en design som var snygg, modern och användarvänlig. Vi inkluderade också en enkel sökfunktion som gjorde det enkelt för återförsäljare att hitta de produkter de sökte.

Resultatet? En ny modern hemsida som nu representerar Lobomatic på ett mer effektivt sätt. Den nya hemsidan ger en smidig navigering för deras återförsäljare samtidigt som den ger en professionell image för potentiella kunder. Hemsidan är också optimerad för sökmotorer vilket har ökat trafiken till webbplatsen. Lobomatic har fått positiv feedback från sina återförsäljare och har sett en ökning i efterfrågan på sina produkter.

Vårt samarbete med Lobomatic visar att en modern och användarvänlig hemsida kan ha en positiv inverkan på en tillverkares försäljning och varumärkesidentitet. Vi är stolta över att ha hjälpt Lobomatic att utveckla en hemsida som nu representerar deras varumärke på ett mer effektivt sätt.

Chatta med oss idag för att bygga och skala ditt varumärke.

Du kommer att prata med Emil.

Eller mejla oss: info@zkond.se